DERS SEÇİMLERİ HK.

2015-2016 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılında ders kaydı yaparken lütfen Üniversitemiz tarafından yayınlanan ders kayıt kılavuzunu ve aşağıdaki uyarıları dikkate alınız.

1. CEV1122 Mühendislik Teknik Resmi, CEV1112 Çevre Mühendisliği Ekolojisi dersleri ilk gruptan alınacak daha sonra öğrenciler rastgele gruplara dağıtılacaktır.

2. Tasarım ve Bitirme Çalışması dersleri ilk gruplarından alınacak sonrasında Bölüm Başkanlığımıza verilecek talep formuyla danışman ve grup dağılımı yapılacaktır.

3. Sosyal Seçimlik Ders havuzlarında yapılan bir değişiklikle bu dersler tek havuza alınmıştır. Öğrencilerimizin bu havuzdaki derslerden 3 tane alması gerekli ve yeterlidir.

4. Derslerin sınıf bilgileri için Ders Programımızı dikkate alınız, Usis'te görülen sınıfları farklılık gösterebilir.

5. Kapasite güncelleme için Bölümümüzü arayarak talepte bulunmanız gerekmez. Kapasiteler düzenli olarak incelenip gerekli ve uygun bulunduğu hallerde arttırılmaktadır.