ÖNEMLİ BOLOGNA İNTİBAKLARI HK DUYURU

Sevgili Öğrencilerimiz,

47 Ülkenin katılımı ile Avrupa’da Ortak Yükseköğretim Alanı oluşturmayı hedefleyen Bologna süreci kapsamında bir süredir üniversitemiz bünyesinde de devam ettirilen çalışmalar neticesinde öğrencilerimizin Bologna öğretim planına intibakı tamamlanmıştır.

Öğrencilerimizin USIS sistemi üzerinden yapılan intibakları kontrol ederek eksik gördükleri;

·         Ağırlıklı genel not ortalamasının düşmesi,

·         Mezuniyet için alınması gereken kredi sayısının artması,

·         Mezuniyet için sorumlu olunan ders sayısının artması vb.

durumları matbu dilekçe ile Bölüm Başkanlığımıza bildirmeleri gerekmektedir.

İntibakların 2014-2015 güz dönemi öncesinde sağlıklı bir şekilde sonuçlandırılması için 11 Ağustos 2014 günü mesai bitimine kadar düzeltme isteklerinizin tamamlanması gerekmektedir. Dilekçelerde eksik ve hatalı bilginin olması durumunda düzeltme talepleriniz dikkate alınamayacaktır.

NOTLAR

1.     Dilekçeler ıslak imzalı olarak başvuru sahibinin kendisi tarafından (öğrenci kimliği ile) Bölüm Başkanlığına verilecektir. Şehir dışında olan öğrencilerimiz posta/kargo yolu ile dilekçelerini Bölüm Başkanlığı’na ulaştırabilir.

2.     Hatalara neden olacağı düşünülerek Faks veya e-posta yolu ile dilekçe kabul edilemeyecektir.

3.      Dilekçeye sistemden alınmış güncel not çizelgesinin de eklenmesi gerekmektedir.