Mezuniyet Sınavları hk. (güncel)

Mezuniyet Sınavı başvurusu yapan öğrenciler ile oluşturulan liste bölümümüze iletilmiştir. Bölümümüz tarafından yapılması gereken sınavlar ve sınavı yapacak öğretim üyesi bilgisi aşağıda verilmiştir. Ancak ders silme/saydırma işlemlerindeki gecikmeden ötürü başvuru yapamayan öğrencilerin hangi sınavlara girmek istedikleri bilinmediğinden diğer derslerle ilgili bir bilgi verilmemiştir. Mezuniyet sınavları 13-16 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Her bir sınavın gün ve saati ilgili öğretim üyesi tarafından ilan edilecektir. Bu sebeple başvuru yapamayan öğrencilerin hangi derslerden mezuniyet sınavına girmek istediklerini ivedilikle bölüm başkanlığına bildirmeleri ve durumları ile ilgili dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Atıksu Arıtımında Tesis Tasarımı (İ) - Prof. Dr. Özer ÇINAR

Biyolojik Temel İşlemler - Yrd. Doç. Dr. Tamer COŞKUN