DERS SEÇİMLERİ HK. ÖNEMLİ

2015-2016 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Ders Saçimleri ile ilgili aşağıdaki hususların dikkate alınması gerekmektedir.

1. Su Arıtımında Tesis Tasarımı ile Tasarım Projesi derslerinin dönemleri değişmiştir. Su Arıtımında Tesis Tasarımı dersi Güz yarıyılı dersi olmuştur ve öğrencilerimizin bu dersi Güz Yarıyılında alması gerekmektedir. Tasarım Projesi Bahar Yarıyılı dersi olarak gelecek dönem açılacaktır.

2. Mesleki Seçimlik 7 ders grubundan 2 ders alınması zorunludur; bu ders grubu için 7-1 ve 7-2 şeklinde belirli bir ayrım yoktur; öğrenciler istedikleri iki dersi alabilir. Daha önceden alıp başarılı olduğunuz yada muaf tutulduğunuz Mesleki Seçimlik 7 dersi varsa herhangi bir tane daha MES-7 dersi almanız yeterlidir.

3. Bitirme Çalışması dersi için 1. öğretim öğrencileri Gr.3; 2. Öğretim öğrencileri Gr.28'den dersi alacaklar ve 17 Eylül 2015 Perşembe gününe kadar mutlaka konu seçimi ve danışman dağılımı için Bölüm Başkanlığımızdan edinecekleri form ile başvuru yapacaklardır. Talepleriniz doğrultusunda yapılcak dağıtım ile grup değişikliği sonrasında yapılacaktır.

4. Malzeme Bilimi ve Mühendisliği dersi I. ve II. öğretim öğrencilerimiz için tek grup olarak açılmıştır.

5. Sosyal Seçimlik dersler farklı gruplardan alınabilir.