DERS EKLE SİL DİLEKÇE HK

2015-2016 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılında ders ekle-sil ve dilekçe işlemleri hakkında aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi öğrencilerimizin mağdur olmamaları açısından önemlidir.

1. Dilekçeler sadece 15 ve 16 Eylül 2015 tarihlerinde alınacaktır. Bu tarihlerden önce ve sonra dilekçe alınmayacaktır.

2. 14 Eylül 2015 Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren Bölümümüz internet sayfasında kontenjan nedeniyle kapanan ders grupları ilan edilecektir. Kapanan gruplarda kayıtlı öğrencilerimiz farklı bir gruba yada farklı bir derse geçmek için yukarda belirtilen tarihlerde dilekçe vereceklerdir.

3. Fakülte Yönetim Kurulu ve Üniversite Yönetim Kurulu kararları gereği programlar arası (I. öğretim ve II. öğretim programları arası) ders seçimi yapılması uygun bulunmamaktadır. Sadece mezuniyet durumu olan öğrenciler için programlar arası ders seçimi dilekçe ile yapılacaktır.

4. Dilekçe ile birlikte transkript verilmesi zorunludur.

5. Öğrenciler dilekçelerini şahsen ve asıl olarak vereceklerdir. Faks; fotokopi; e-posta yoluyla dilekçe kabul edilmeyecektir. Bir başkası aracılığıyla dilekçe vermek için; dilekçe ve transkript yanına, adına dilekçe yazılanın ve teslim edenin ikisinin de öğrenci kimlik fotokopileri eklenecektir.

6. Ayrıca ders kayıtlarıyla ilgili olarak aynı saatte açılmış çok gruplu dersleri alan öğrenciler grupların öğrenci sayıları eşit olacak şekilde USİS otomasyonu tarafından rastgele gruplara dağıtılacaktır.