Bologna İntibakları hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Fakültemiz intibak takvimine göre, Bologna 2018 eğitim planına Bölümümüz öğrencilerinin intibak işlemleri yapılmıştır.

İntibak çizelgeleri 18 Temmuz 2018 saat 23:59'dan itibaren@std.yildiz.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinize toplu olarak gönderilecektir. Bu tarihten itibaren  2 haftalık itiraz süresi (2 Ağustos 2018 tarihine kadar) olduğundan, öğrencilerimiz, varsa itirazlarını cevre@yildiz.edu.tr e-posta adresine @std.yildiz.edu.tr uzantılı öğrenci e-posta adreslerinden e-posta ile veya Bölüm Başkanlığına şahsen dilekçe ile başvurarak gerçekleştirebilirler.

NOTLAR:

1. Bölümden hiç ders almamış öğrencilerin (hazırlığa devam eden veya yeni tamamlayan) intibak işlemleri Üniversite senato kararı gereği yapılmamıştır. Bu öğrencilerimiz doğrudan Bologna 2018 eğitim planına tabi olacaktır.

2. Sadece stajı kalan öğrencilerin de intibak işlemi yapılmayacaktır. Bu öğrencilerimiz staj işlemlerini tamamladıklarında mezun olabileceklerdir.

3. Çift Anadal öğrencilerinin intibak işlemleri için henüz bir takvim belirlenmemiştir. Bu öğrencilerimizin intibak işlemleri ayrıca yapılacaktır.

4. Bologna 2018 planına usis.yildiz.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.

5. İtiraz edecek öğrenciler, e-posta konu kısmına “İntibak İtiraz” yazmalıdır.

Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı