Bitirme Çalışması - Disiplinlerarası Çalışma Bilgilendirme Toplantısı

Bölümümüz bitirme çalışması öğrencileri, İnşaat ve Harita Mühendisliği bitirme çalışması öğrencileri ile birlikte ortaklaşa olarak disiplinlerarası bir çalışma gerçekleştireceklerdir. Disiplinlerarası çalışma ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısı 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 20.00'de çevrimiçi olarak yapılacaktır.

2023-2024 bahar dönemi bitirme çalışması alan tüm öğrencilerimizin toplantıya katılmaları gerekmektedir. Toplantı linki aşağıda verilmiştir:

Takım listeleri daha sonra duyurulacaktır.

Not: Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden daha önce İSG 2 dersini başarıyla tamamlamış ve ders kapsamında disiplinlerarası proje yapmış olanlar bitirme çalışması kapsamında yapılacak olan disiplinlerarası çalışmadan muaf olabilirler (gerekli kontroller sağlanacaktır). Bu durumda olup disiplinlerarası çalışmadan muaf olmak isteyen öğrencilerin Doç. Dr. Emine Can Güven’e 20.03.2024 saat 20.00’ye kadar mail (ecguven@yildiz.edu.tr) yoluyla bilgi vermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen mailler geçersizdir.